DURIAN (FRUCTUL REGILOR)
Proprietati nutritionale
· Bogat in vitaminele B, C, si E, avand un continut ridicat de fier
· Ajuta in scaderea colesterolului
· Puternic rol de curatare al sangelui
· Antimicrobian, antifungic si antibacterial
· Antioxidant puternic, conferind pielii o stralucire deosebita
· Continut ridicat al amino-acidului, Trytophan, cunoscut pentru remedierea anxietatii, depresiei, stresului, insomniei, ridicarea nivelului de serotonina in creier urmata de starea de bucurie generala
· Fructul cu continutul cel mai ridicat de proteine complexe
· Ajuta la imbunatatirea memoriei, claritatea memoriei, energiei, si sanatatii la nivel celular.
· Sursa cruda cea mai bogata in grasimile naturale, acizi de grasime esentiali in stare total cruda.
Valoare nutritionala pe 100 g
· Vitamina A: 20-30 I.U.
· Vitamina E: foarte mare procent
· Calciu: 7.6-9.0 mg
· Phosforu: 37.8-44.0 mg
· Potassium: 436 mg
· Thiamine: 0.24-0.352 mg
· Riboflavin: 0.20 mg
· Niacin.6: 83-0.70 mg
· Fier: 0.73-1.0 mg
· Zahar: 12.0 g
· Proteine: 2.5-2.8 g
· Grasimi naturale: 5.33g
· Fibre: 3.8 g
http://contellecv.mandurarep.com
Pentru mai multe informatii ma gasiti AICI